Kwaliteitssysteem en project documenten op orde met SharePoint

 apr 30, 2018

22 juni 2018

Vrijdag 22 juni 2018 15.00-17.00 uur organiseert Vereniging Springboard in samenwerking met IstCT Consultancy een workshop over het gebruik van Sharepoint als DMS.

Tijdens deze workshop komt u meer te weten over de mogelijkheden van SharePoint en de kunst van het opzetten van een onderhoudbaar DMS.

Bijna elke organisatie kent wel de wanorde aan kasten vol papieren of elektronische documenten op de traditionele netwerkschijf. Maar een Document Management Systeem (DMS) in gebruik nemen is vaak een brug te ver. Ingewikkeld, tijdrovend…

Door de introductie van Office 365 is een DMS op basis van SharePoint voor veel organisaties veel toegankelijker geworden. SharePoint is een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke toepassing voor de medewerker. Niet alleen bestanden bewaren, maar ook overzichten (CAPA’s, leveranciers, risico’s) bijhouden. Met SharePoint in de Cloud wordt voorzien in een veilige en flexibele omgeving. Informatie kan eenvoudig georganiseerd en gedeeld worden. Ook met externen.

Workshopleider is Istvan Ybema van IstCT Consultancy. Hij vertelt in een interactieve workshop waarom Sharepoint als datamanagementsysteem (DMS) ook voor u kan werken.

  • Locatie: Health Hub Roden, Ceintuurbaan Noord 180 Roden (GPS: Oosteinde 8 Roden)
  • Inloop is vanaf 14.45 uur
  • Start workshop om 15.00 uur 

Meer informatie over het programma en aanmelden, klik hier.

 

Geplaatst door Gea

Kwaliteitssysteem en project documenten op orde met SharePoint